fbpx

Activate Your Brand

Denkeli Group AB Logotyp

Reklambyrå i Malmö

Denkeli Group AB är en ung reklambyrå i Malmö som stärker varumärken med hjälp av kreativ content för sociala medier & attraktiv design. 

Vi bygger och stärker varumärken

Vi arbetar med nystartade, små och medelstora företag för att definiera deras positionering i marknaden samt berätta syfte-drivna historier som skapar omsättning och bygger goda kundrelationer i processen.

Reklambyrå i Malmö, person som formger och färglägger en logga på rutad papper

Vi förvandlar webbplatser till sömlösa affärsbyggande tillgångar

Oavsett om du vill bygga en ny hemsida från grunden eller modernisera din nuvarande hemsida, så designar och bygger vi flexibla lösningar som passar alla behov.

Vi hjälper företag att förstå, nå och engagera sin målgrupp

Genom att arbeta med marknadsförings-, försäljnings- och ledarskapsteam kan vi fånga er målgrupps intresse och känslor och utveckla de unika strategier som behövs för att stärka ert varumärke. Det gör vi med hjälp av Content Marketing och digital marknadsföring på sociala medier. Vi ser till att ert varumärke alltid är positionerat i framkant och att era produkter & tjänster alltid når rätt personer genom att skapa attraktiv content som utbildar er målgrupp om era tjänster & produkter.

Marknadsföring målgrupp, grupp av fyra indivder

KOMMA-IGÅNG PAKETET

För entreprenörer Av entreprenörer

Vi tror starkt på företagande och uppmanar alla, unga som äldre, som har mod och stora mål i livet att starta eget! För att stötta dig som vill mer av livet så har vi skapat ett paket till ett kraftigt reducerat pris för att du starkt ska komma igång med dina drömmar. Detta erbjudande är till nystartade företag.

Följ oss på Instagram