fbpx

#1 verktyget för optimering & platshantering av ert företag

Spara tid och få högre ranking på sök- och karttjänster. Local+ är designad för att hantera flera platser snabbt och effektivt. Den är lätt att använda. Den är lätt att älska. Boka en kostnadsfri demo och kom igång idag!

Vårt nätverk

Så, vad är Local+ ?

Local+ är en molnbaserad SaaS-plattform som ser till att ert företag, med alla era locations, kan hittas på flera sök-, kart- och sociala medieplattformar, inklusive Apple, Facebook, Google, Instagram, Waze, Foursquare och många fler. I plattformen hittar ni även andra värdefulla funktioner som underlättar hanteringen av ert varumärke online.

Alltid enhetlig & uppdaterad information

Fel adress, telefonnummer eller saknade öppettider? Lämna inget åt slumpen. Få kontroll över er företagsdata och öka förtroendet hos era kunder och sökmotorerna.

Stärker ert rykte online

Har ni en perfekt hemsida, högkvalitativt innehåll, tilltalande design, men nedslående ryktehantering? Vår plattform uppmuntrar ert team till att öka ert engagemang online och skapa ett starkt digitalt band mellan er och era kunder. Engagera användare, bli mer tillgängliga, svara på kritik, erbjud lösningar och skydda ert varumärke.

Skanna ert företag

Hur ser er digitala närvaro ut?

Därför bör ni ansluta ert
företag till Local+

Var där när era kunder söker efter er och är redo att köpa! Med Local+ kan ni skapa, underhålla och optimera era lokala företagsuppgifter – vi hjälper er med att anpassa er profil så att ni klättrar uppåt i de lokala sökningarna på Google.

Local+ listar er på alla anslutna appar och kartor som Facebook, TripAdvisor, Waze, Apple, Foursquare och många fler! 

Local+ verifierar och skyddar era uppgifter i de anslutna sök-, kart- och sociala medieplattformar . Den rensar även dubbletter och skyddar era profiler mot manipulation. 

Se och besvara recensioner från till exempel Facebook, Google, TripAdvisor samt alla andra anslutna plattformar. Det går även att publicera inlägg, erbjudanden, nyheter och annat genom Local+ på de plattformar som det går att publicera på.

Se statistik håll koll på hur ert företag presterar online! Antalet exponeringar, klick, synlighetsindex, samtal och andra KPI:er ser ni direkt plattformen.

Trovärdighet

Varför behöver mitt företag synas på alla dessa plattformar?

Du bör synas med rätt företagsinformation på alla dessa plattformar då de har hög trovärdighet hos Google. När du har din företagsinformation på trovärdiga plattformar med korrekt och konsekvent information så tjänar du som företag ”ett poäng” hos Google. Om du har felaktig information så kan det göra direkt skada mot ditt företag, och du får istället ''minuspoäng''. Google vill kunna känna sig säker på att informationen som presenteras på er Google My Business-profil stämmer med 100% säkerhet. Detta gör i sin tur att Google väljer att visa upp ert företag högre upp i sökresultatet när en sökning på er typ av tjänst eller produkt görs.

Hantera företagsinfo från ett konto

När du använder Local+ så blir det enklare för dig att hålla koll på företagsuppgifter. Du kan hantera uppgifterna i realtid från ett och samma plattform. Google och dina kunder älskar korrekt information och det blir svårt om du som företagare inte har tid för det. Har ni speciella öppettider under midsommar eller jul? Ändra det på ett ställe. Har ni en nyhet som ni vill komma ut med? publicera det på ett ställe och det läggs ut på alla plattformar. Har ni fått ett omdöme på någon av era profiler på de olika plattformarna? Besvara de från ett och samma ställe.

Ladda upp inlägg direkt i vårt digitala ekosystemet

När du använder Local+ plattformen så har du även möjlighet att publicera både nyheter/erbjudanden och inlägg på alla kopplade plattformar. Du kan te.x. posta ett inlägg om att ni har en ny produkt i sortimentet på Facebook, Google, Cylex, Brownbook, WhereTo, FindOpen och Navmii, med ett enda knapptryck. Detta gör det tydligt för både era kunder och Google att uppfatta budskapet och hjälpa till att sprida det! Har ni ett tillfälligt erbjudande? Stick ut ur mängden mot dina konkurrenter genom att posta det direkt synligt på er Google My Business-profil i sökresultatet! Det är inte bara viktigt att synas högt upp på Google, det är också viktigt att när en kund ser just er profil, så ska den se bra och säljande ut!

Fritt fram till sökresultatens topp

Slår man ihop allting som vår plattform gör för ditt företag, samtidigt som du är aktiv med att publicera nyheter & svara på alla kunder, nöjda som missnöjda, så finns det ingenting som kan stoppa ditt företag från att toppa de lokala sökresultaten!
Genom Local+ sammanlänkar vi och optimerar din profil för generella nyckelord som dina kunder söker på, så att Google förstår att ni är måna om ert varumärke och era kunder, och rankar er högre!

Lokal SEO i malmö

Vill du veta mer om tjänsten eller komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret här, så kontaktar en av våra experter er inom 24 timmar. Det går även bra att maila oss direkt på kundservice@denkeligroup.com