fbpx

Reklambyrå i Malmö

Komplett lösning för dig som vill ha en kvalitativ & kontinuerlig digital närvaro. Våra tjänster är alltid flexibla och anpassningsbara efter era behov.

Filmproduktion & Fotografi

Vi skapar kreativt innehåll i form av rörlig bild & foto till era digitala kanaler (Sociala medier). I dagens digitaliserade värld är det viktigt att hänga med i nya trenderna och även vara i takt med att publicera digitalt innehåll frekvent, för framgång. Oavsett om det handlar om reklamfilmer, produktfotografering, fastigheter eller dokumentation så har vi en lösning för er.

IMG09024 e1621446051335

Hemsidor

En hemsida är ert ansikte utåt, det är det första en kund som hittat er genom Google eller sociala medier ser, det är helt enkelt det första intrycket av ert företag. Därför är det extra viktigt med en noggrant designad hemsida. Vi tar begreppet UX & UI (User Experience och User Interface) allvarligt då design måste innehålla känslor och genomtänkt struktur. Vad vill vi att era kunder ska känna när de kommer in på er hemsida? Hur enkelt är det att navigera genom er hemsida? Detta är ett par frågor som vi alltid jobbar med när vi skapar hemsidor. Boka ett kostnadsfri rådgivning hos oss för att se hur vi kan hjälpa just ditt företag att synas bättre!

Webbutik

Alltmer företag och verksamheter väljer att stänga ner sina fysiska butiker och öppna upp porterna för nätbutiker. Varför det? Vad är det speciella med E-handel och varför växer den branschen fortare än andra? Supply & Demand. Att ha en nätbutik gör ditt sortiment tillgängligt för en betydligt större målgrupp än när du endast har en butik. Dina kostnader minskar och vinstmarginalen ökar beroende på lagerhantering och personalkostnader. Med rätt marknadsföring och med en nätbutik som är enkel att navigera igenom kan din försäljning öka drastiskt. Vi skapar e-handel hemsidor utifrån UX, UI och konverteringsoptimerade perspektiv. Förutom att skapa din nya nätbutik, kan vi även skapa likvärdig content åt dina sociala medier så att du får en fin och tydlig röd tråd genom hela din verksamhet, samtidigt som du bygger en stark grund för ditt varumärke. 

BRANDING 1 e1621448135995

Branding & Rebranding

Varumärken är mycket mer än en logotyp och slogan – De är levande organismer som är skapade för att skalas upp och behöver konsekvent tas om hand medans behovet av ditt företag, din bransch och din målgrupp växer. För att ett varumärke ska kunna växa krävs att man har full förståelse för vad varumärket egentligen står för. Branding (varumärket) är alltså ett rykte kring ditt företag som skapas och formas genom allt som du publicerar och tjänar för din målgrupp. För ett blomstrande varumärke gäller det att allt som publiceras ska vara av kvalitét och värde för kunden. Vi tar fram essens och känslor genom beprövade metoder för att skapa en grund till varumärket, som vi sedan bygger på.

Boka en kostnadsfri rådgivning redan idag och aktivera ditt varumärke! 

Individ som formger och färglägger ett gränssnitt på papper som skapar ett visuell identitet för varumärket

Grafisk design

Vi designar logotyper, visitkort, foldrar, flyers, reklamblad, skyltar och mycket mer. Innan vi designar går vi igenom er företags grafiska profil eller skapar en för att anpassa designen efter ert varumärke.

Visitkort DenkeliGroup